CAMPANYA SOLIDÀRIA- 2014: LA LLUITA DE TOTS CONTRA L’ALZHEIMER

Tots els anys, s’organitza una campanya solidària al centre. L’altruisme i el compromís són valors amb els quals ens identifiquem perquè volem un món millor i una societat més conscienciada. Hem aconseguit molts èxits, però encara podem fer més. Per això, aquest curs, dedicarem el nostre esforç i entusiasme a una altra causa que afecta a persones del nostre voltant i d’arreu del món: l’alzheimer.

Segons dades de la Fundació Pascual Maragall:

Un 10% de la població més gran de 65 anys i prop del 50% de les persones de 85 anys o més pateixen algun tipus de demència. Són més de 35 milions de persones a tot el món, uns 7 milions a Europa, dels quals més de 600.000 es troben a Espanya.

Cada 4 segons es diagnostica un cas de demència. En un 60% d’aquests casos és alzheimer. La progressiva discapacitat de les persones amb demència i la dedicació que requereixen per part dels seus cuidadors, converteixen aquestes malalties en una de les principals causes de dependència a la nostra societat.

Des de l’institut, col·laborarem amb l’Associació de familiars d’alzheimer de Tarragona (AFAT), centre pioner situat al barri on professionals treballen per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen alzheimer i altres malalties neurodegeneratives.

Animem a tota la comunitat educativa a solidaritzar-se amb l’alzheimer. Cada donació és important per recolzar la tasca  que realitza l’AFAT cap a les persones afectades i els seus familiars.

Aquest blog pretén ser un espai informatiu i també participatiu. La intenció és que professorat, PAS, AMPA, alumnat pares i mares deixem la nostra empremta!

Ja explicarem en properes entrades com podeu participar-hi!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s